maanantai 19. marraskuuta 2012

Uudet mallinnoskuvat.

Kävimme muutama päivä sitten jälleen Keittiömaailmassa tekemässä suunnitelmia ja tässä joitakin uusia kuvamallinnoksia. Jos ensikäynti olikin hieman hämmentävä, niin nyt palvelu oli loistavaa. Ensikäynnillä kun emme saaneet tietää mitään muutoshintoja, vaan myyjä tuumi, että "katsellaan niitä sitten...". Ymmärrän kyllä, ettei kaikkea voi muistaa ulkoa, mutta olisi ollut kiva tietää, että mennäänkö konkurssiin vai pitääkö painaa jarrua.

Keittiössä ei tule olemaan tuonväriset seinät, vaan suunnittelija laittoi tapetiksi vain ihan random -värin, jotta itse keittiömalli tulisi paremmin esille. Myös pöytätaso tulee olemaan todellisuudessa tummempi. Seinien värit eivät itse asiassa ole missään todelliset. Materiaalit mietitään myöhemmin...

 Ruokailutilasta päin katsottuna, eteinen suoraan edessä.

 Pöytätasojen sisäosa, niemekkeen alla olevat laatikot poistettiin ja tilalle tulee kaapit, sillä siten saamme niemekkeen ulkopuolelle pari baarijakkaraa. Itseäni häiritsee tuo rosterinen astianpesukone, siihen ehkä siis kalusteeseen upotettu tai valkoinen kone?


Pöytätason sisäpuolelta katsottuna, eteinen jää vasemmalle ja ruokailutila oikealle. Uuni ja mikro tulevat integroituina.

 Eteinen, ulko-ovi jää vasemmalle ja olohuone oikealle. Eteiseen tulee liukuovelliset kaapit, ovissa harmaaseen taittuva peili. Liukuovikaapiston vieressä on matala laatikko, joka kestää istumista... siinä voi siis laittaa kengät jalkaan.

Kodinhoitohuone; oikealla näkyvä ulko-ovi johtaa autokatokseen, vasemmalle jää olohuone. Kaapit ja pöytätasot ovat samaa materiaalia kuin keittiössä, seiniin pitäisi keksiä jokin kiva väri... Tuohon tyhjään kaapinpaikkaan ajattelin laittaa kenkätelineen, kun kuitenkin kodinhoitohuoneen kautta kuljetaan paljonkin sisälle. Ja tuossa on myös kurasyöppö.

2 kommenttia:

  1. Mua niiiiin kaduttaa, ettei laitettu kurasyöppöä meidän kodinhoitohuoneeseen. Se tosin on aika pieni, että ei sinne olis välttis mahtunutkaan, eik ä se vieläkään olis myöhästä.
    Enemmän mä kyl nyt tarvisin sitä kurasyöppöä eteisessä, koska sieltä meillä kuljetaan nyt :( Siellä se olis hurjan kätevä! Mut ei meillä ole pihakaan valmis, että mieli voi sen suhteen muuttua aika paljonkin. Ties mistä Eeli alkaa kulkemaan sisään ja ulos myöhemmin :)

    VastaaPoista
  2. Kun meiltä kysyttiin, että kiinnostaisko meitä tuo kurasyöppö, niin mä olin heti, että "joo, ehdottomasti". Sitten vasta kerrottiin hinta ja olihan sillä hintaa aika yllättävän paljon. Mut tuumasin sitten vaan miehelle, että kyllä se kuitenkin otetaan, koska se helpottaa arkea niin paljon. Tai ainakin toivon :D

    VastaaPoista