maanantai 6. toukokuuta 2013

Keittiöfirman työmiehen yhdenlainen ratkaisu...

Meidän keittiötoimituksessa oli taannoin vääränkokoinen liesituulettimen putken suojakouru. Uusi kuulemma tilattiin heti silloin välittömästi, mutta sitäpä ei vaan näy, ei kuulu. Tänään sitten keittiöfirman asentaja tuli tekemään pikameikkauksen liesituulettimelle, sillä näytössähän kaiken pitää olla tiptop. Nyt täytyy sanoa, että mettään meni ja pahemman kerran - parempi olisi ehdottomasti ollut se putki ilman mitään suojaa, jolloin asian olisi voinut selittää jälkitoimituksena tms. Nyt siinä on oheisessa kuvassa näkyvä ihmeviritys, joka mielestäni on aivan kammottava ja rikkoo tapetin idean ja tekee keittiöstä muutenkin ihan kökön.

Tässä kuva viritelmästä ja verrokkina putki ilman suojaa:


Mä en oikeesti tiedä, että pitäskö itkeä vaiko nauraa... tuo on suorastaan KUMMAJAINEN!

Pakko kyllä sanoa, että muuten meillä on mennyt hommat koko ajan ihan luvattomankin hyvin, mutta Novartiin emme ole varauksettoman tyytyväisiä. Moni asia heidän kanssaan on mennyt vaikeimman kautta ja välillä on tullut ihan tunne, että asiakasta viedään kuin pässiä narussa... asioita myös on salailtu. Tiedämme ainakin sitten 10v päästä, että mistä emme uutta keittiötä tule hankkimaan.

14 kommenttia:

 1. OMG! Ei tohon olisi tarvinnut mitään laittaa, varmasti näytössä kävijät olisivat ymmärtäneet, miksi putki ei ole valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen oikeasti ihan sokissa. Toi on JÄRKYTTÄVÄ.

   Poista
 2. Teidän talosta on kuvia Designtalon sivulla. Hienosti leikattu tuo kammotus katonrajasta pois kuvista. ;) /MaiLOu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä siellä oli kuvia? Facen kuvat näin, mutta missä ne DT:n sivuilla oli? :) Ja tosiaan taidokas kuva oli ;)

   Poista
 3. ^Ja lisäys vielä, että Dt:n facebook -sivuilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olikin jäänyt tämä kommentti huomaamatta :)

   Poista
 4. Olipas erikoinen ratkaisu! :p Minäkin bongasin teidän talon tänään Design talon Facebook-sivuilta. Hienoja ratkaisuja olette tehneet. Voin kuvitella, että teillä on aika huikea fiilis tällä hetkellä kun muutto on noin lähellä. Toivottavasti kaikki menee hyvin huomenna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Fiilis on uskomattoman tunteellinen, olen koko päivän kyynelehtinyt vähän väliä... ei tätä voi uskoa todeksi! Huomisen suhteen toivomme parasta... :)

   Poista
 5. Olipas erikoinen ratkaisu! :p Minäkin bongasin teidän talon Design talon Facebook-sivuilta tänään. Hienoja ratkaisuja olette tehneet! Voin kuvitella, että fiilis on aika huikea kun muutto on nyt niin lähellä. Toivottavasti kaikki menee hyvin huomenna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja fiilis tosiaan on huikea... ja nyt on sitten lupa muuttaa! Juuri tästä kuorman keskeltä kirjoittelen jo :)

   Poista
 6. Hei,
  Onnea uuteen kotiin! Onpas tosiaan erikoinen ratkaisu.. onnekis ei ole pysyvä ratkaisu, eihän ? Meillä tuli omaan DT:oon keittiö ja kalusteet Topilta enkä löydä mitään positiivista sanottavaa, talomme valmistui joulukuussa ja reklamaatioiden selvittely on edelleen kesken :(
  Tällaista rakennuttaminen tuntuu tänä päivänä olevan, priimasta maksat, mutta erinäiset viritelmät pitäisi hyväksyä ;)
  -Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, no meillä ei onneksi ole noin paljon mennyt mettään. Hyvinkin pieniä juttuja vain. Ja tänään selvisi sekin, miksi liesituulettimen suojaputken tulo on kestänyt niin kauan - se tulee Italiasta saakka ja toimitusaika voi tilauksesta olla jopa 2kk! =P No, pääasia, että kaikki toimii niinku pitää ja reklamaatiolista oli kyllä hyvinkin lyhyt loppujen lopuksi. 12 kohtaa saatiin kaivamalla kaivettua.

   Poista
 7. Meillä sama ongelma tuon suojaputken kanssa...(saavat laittaa asiallisen tilalle) Ei teillekkään varmaan myyty tuollaista kun keittiötä valitsitte : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tosiaan selvitettiin, että putki on tilattu heti viallisen tuotteen havaitsemisen jälkeen, mutta sen toimitusaika on 2kk. Hurjan pitkä aika siis... mutta nyt, kun tuota viritystä on 2vkoa katsellut, niin eipä sitä enää näe ollenkaan. Kaikkeen tottuu ;)

   Poista