tiistai 11. syyskuuta 2012

Rakennuslupahakemus jätetty!

Nyt on sitten paperit sisällä kunnassa! Jänskää! :) Eilen siis kävimme paperit viemässä ja huomenna vielä sen verran joudumme täydentämään, että energiatodistuksesta jäi meidän pääsuunnittelijan allekirjoitus puuttumaan. Onneksi tuo ei viivästytä hommaa, vaan eilinen kirjattiin sisäänjättöpäiväksi. Lupa-asiaa ollaan alustavasti käsittelemässä 26.9. kokouksessa, joten sinne saakka nyt sitten jännäillään... ainakin.

Eilen treffattiin myös maarakentajan kanssa ja maatöitä aloitellaan nyt sitten varmaankin tuossa 8.10. alkavalla viikolla. Niissä menee kuulemma vain pari päivää, sillä meidän tontti on tasamaata eikä kovin isotöinen. Hyvä homma, siinä siis säästää ihan mukavasti. Myöhemmin sitten, talon siis valmistettua, saamme tuolta maarakentajalta jotain kivoja isoja kiviä pihaa somistamaan. Tykkään! Täytyy sitten vaikka viritellä jotain kivoja valoja maahan niin, että pimenevissä syysilloissa saadaan tunnelmoida terassilta käsin <3

9.11. on alustavasti sovittu perustusten teon aloitus. Tällä hetkellä näyttää siis, että pysymme sekä aikataulussa että budjetissa. Hyvä homma. Toki asiat elävät matkan varrella, mutta juuri nyt on toiveikas olo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti