torstai 27. kesäkuuta 2013

Keittiö ja ruokailutila kuvina

Tässä vihdoin kuvia keittiö-ruokailutila -yhdistelmästämme.  Laittelen pikku hiljaa muidenkin huoneiden kuvia.

Ruokailutilasta eteiseen päin kuvattu, liesituulettimessakin nyt jo se oikeanlainen suojaputki ;)
 
 Jääkaapilta ruokailutilaan päin kuvattu. 8hlön ruokailuryhmä on kyllä ollut ihan loistohankinta, sillä monien vieraiden kanssa olemme jo päässeet sitä testaamaan ja on mukava, kun ei tila lopu kesken eikä kenenkään tarvitse istua ahtaasti. Tai vielä pahempaa: seistä, kuten vanhan kotimme keittiössä.

 Ruokailuryhmän päästä keittiöön päin kuvattu. Tasojen väri on omaan silmään täysosuma ja tasoja on myös ihanan paljon! Tuskin mitään tekisin niiden suhteen toisin nyt, kun alkaa olla pari kuukautta käyttökokemusta takana. Niemekkeen viereen tulee vielä pari baarijakkaraa, mutta ne oli Ikeasta taannoin loppu...

 Ruokailuryhmä. Jatkumona kivasti terassin kalusteet. Verholöydön tein Jotexin löytökorista, hintaa noille tuli 3,90e/kpl.

Välitilassa meillä tosiaan on tapetti + lasi ja nyt ajan kanssa on huomannut, että lasin alla on pölyä. Ei paljon, mutta on kuitenkin. Ja kun tapetti on tumma, niin tarkkasilmäinen sen kyllä huomaa. Varmasti asiasta voisi lasifirmalle reklamoida, mutta empä taida viitsiä, sillä ei lasia kuitenkaan pois tulla ottamaan, sillä sitten pitäisi poistaa kaapit ja tapettikin. Ehkä teemme toisenlaisen ratkaisun sitten aikanaan, kun keittiöremontti on ajankohtainen. Tosin muuten kyllä tykkään lasista, sillä se on äärimmäisen helppo pitää puhtaana ja tuo tapettikin on oikein tyylikäs.

4 kommenttia:

 1. Siis apua, ootteko te asunu jo kaks kuukautta uudessa kodissa, mihin se aika hävis?!!?

  Raksakuvien jälkeen nuo kuvat näyttää ihanalta, KODILTA! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ja sanopa muuta! Siis muuttolupa tuli 8.5. eli n. 1,5kk on nyt oikeasti takana... mutta ihan älyttömän nopeasti tää aika on mennyt! Työhuone on vielä ikuisuusprojekti ja joitakin valaisimia pitää hankkia. Mutta kyllä tää jo tuntuukin ihan kodilta <3

   Poista