keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Olemme muuttaneet ja jo tovin asuneetkin :)

Jospa vihdoin malttaisi hetken istua koneella kirjoittelemassa fiiliksiä uudesta kodista ;)

Eli meillä oli Design-Talon näyttö 7.5. ja heti seuraavana talo sitten luovutettiin meille. Samalle päivälle osuivat luovutus, kvv-tarkastus ja käyttöönottokatselmus. Tunteikas päivä, ei muuta voi sanoa. Vähän väliä itkeä tihrustin ja vastaavammekin asialle jo hieman hymyili. Mutta onnenkyyneliähän nuo olivat aivan täysin. Onnen ja helpotuksen. Pelkäsin viimeiseen asti, että jokin menee pieleen ja emme saisi muuttolupaa. Kukaan ei tuota mun pelkoani käsittänyt, mutta kaipa sitä sitten on sen verran pessimisti aina, ettei voi uskoa mitään hyvää tapahtuvaksi omalle kohdalleen.

Kolme yötä olimme kaksistaan miehen kanssa Kotona ja sitten virallisena muuttopäivänä haimme lapsetkin kotiin. Noiden kolmen päivän aikana sain laitettua kaikki astiat ja vaatteet oikeille paikoilleen ja muutenkin jo kotia asuttavampaan kuntoon. Niitä en olisi saanut tehtyä lasten kanssa, sillä sen verran vilkas tuo meidän kuopuksemme on ;)

Koti on tuntunut alusta asti kodilta, vaikka tokihan herääminen uudessa paikassa hieman hämmensi aluksi. Ja ensimmäisinä öinä meillä oli tosi kylmä. Sen jälkeen olemme saaneet lämpötilat hyvin säädettyä ja helteillä talomme olikin aivan ihanan viileä.

Pikkuhiljaa olemme tässä nyt sitten laitelleet kotia kuntoon ja tänään vihdoin saimme verhojakin ikkunaan. Osa niistäkin vielä puuttuu ja jo ikkunassa oleviakin joudun vielä lyhentämään, mutta ovatpahan nyt kuitenkin jotenkin paikallaan.

Tänään meillä alkoi myös pihanlaittourakka. Eli maanrakentaja tuli tekemään loppuun hommansa. Hiekkapihan päällimmäiseksi kerrokseksi tulee kivituhka ja ylihuomenna meille saapuu siirtonurmi, jonka alle huomenna tasoitetaan ruokamulta. On tässä ollut päivät tosiaan niin täynnä ohjelmaa, ettei ole koneella juuri ehtinyt istuskella... :) Aloitin kesäkuun alussa uudessa työpaikassakin ja se onkin vienyt loput energiat, jotka kodinlaitolta on jäänyt.

Tässä vielä kuva olohuoneestamme ja pihaprojektista... lisää kuvia kodista laitan myöhemmin.

Olohuone on väritykseltään harmaa-valko-lime. Verhoina läpikuultavan harmaat Vallilan Pinja:t.

 Aamulla klo 07, heinikko kasvaa rehottaa...

...ja suurin osa pihasta kuorittu jo n. klo 10.

Huomenna tosiaan jatkuu, laitan kuvia lisää myöhemmin. Nyt nauttimaan saunasta <3

2 kommenttia: