sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kuvapäivitys ja pieniä murheenkryynejä...

Meille tuli torstaina kodinkoneet. Kun Itellan kundit kantoivat ekan jääkaapin sisälle, niin iskin jarrua: kaapit olivat valkoiset, vaikka olen jo kertaalleen toimittanut Electroluxille mailitse kopion sopimuksesta, jossa olemme valinneet rosterikoneet. Onneksi kaikki on tehty kirjallisesti, nyt sitten vaan odotellaan uusia jääkaappeja. Harmittaa vaan sikäli, että turhaa hommaa tuli tehtyä.

Perjantaina tapasimme uuden maarakentajamme ja sovimme, että viikonlopun aikana siivoamme pihasta kaiken roinan pois ja ensi viikon loppupuolella hän tulee sitten sepelialuetta laittamaan. Saadaan siten osa pihasta käyttökuntoon ja on helpompi muuttaakin, kun korko on kohdillaan. Mies on isänsä kanssa ollut koko viikonlopun siis raivauspuuhissa ja itsekin menin hommiin tänään töiden jälkeen. Olipahan vaan ihanaa puuhastella OMALLA pihalla <3

Laattamies oli niin ikään viikonlopun hommissa ja nyt on sitten kaikki laatat ja laminaatitkin paikallaan. Odotamme enää listamiestä ja sähkäreitä - sekä kiintokalusteasentajaa ja timpureita korjaamaan pari pikkujuttua.

Meille tuli loppuviikosta myös keittiön välitilaan lasi. Olen pettynyt. Siis lasi itsessään on nätti sen tapetin kanssa, mutta liesituulettimen kohdalta mun ajatus suunnittelusta ei nyt ilmeisesti kohdannut lasifirman edustajan kanssa. Mä olen oikeastaan aikalailla sanaton, antakaahan kommenttejanne tästä melkoisen erottuvasta saumaustyylistä:


Tässä vielä muita kuvia. Pikkuvessasta tykkään itse nyt tosi kovasti, samoin kodinhoitohuoneesta tuli ihana :)

 Työhuone - laminaatti ei ole oikeasti NOIN ruskea

 Takaseinä on oikeasti paljon harmaampi, kännykamera ei vaan osaa...

KHH:n laattoihin ja kaikkiin valintoihin olen enemmän kuin tyytyväinen <3

4 kommenttia:

 1. Kuvissa kaikki näyttää kyllä oikein hienolta. Tykkään kovasti tosta pikkuvessan tummasta seinästä!
  En osaa sanoa, miten tuon lasin pitäisi tulla. Voiko olla, että tumman taustana takia sauma erottuu liikaa? Mä en halunnut meille ikkunan aiheuttamien saumojen takia lasia välitilaan ja jos siihen olisi tullut vielä muutama sauma lisää, olen kyllä päätökseen tyytyväinen. Ei tuo minusta kyllä pahalta näytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään pikkuvessan kontrastista ja olen iloinen, että uskalsin ottaa jotain muuta kuin valkoista.

   Itse olin ajatellut, että lasi olisi yhtenäinen koko kaappien alaosan osalta ja sitten liesituulettimen taakse tulisi ylimääräinen pieni lasipala (=sauma tulisi vaakasuoraan kaappien alareunan kanssa linjassa). Mutta ehkä tuohon silmä tottuu... Ja tuleehan siihen kuitenkin vielä liesi viemään huomiota tuolta. Ja pakkohan mun on tottua, koska ei tuota lasia enää poiskaan saa ilman, että tapetti rikkoutuu ja kaikki menee uusiksi.

   Poista
 2. Hienolta näyttää! Meillä on nykyisessä asunnossa välitilassa lasi ja olen ollut siihen niin tyytyväinen. Meillä tosin on pieni alumiinilista lasin yläosassa (yläkaappien alareunassa) joka ilmeisesti pitää lasin paikoillaan. Miten teidän lasi on kiinnitetty? Tuo harmaa seinä pikkuvessassa näyttää tosi hyvältä! Onko vessan kaluste myös Topi keittiöltä?

  Nyt olen muuten avannut oman blogini. Tervetuloa lukemaan (ja harjoittelemaan ruotsin kieltä ;)). Tässä osoite: http://villamiina.blogspot.fi/

  Toivottavasti voit jo paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meillä tuo lasi on silikonikiinnitteinen. Ainakin näin ymmärsin. Siksi nuo teipitkin, että pääsee silikoni rauhassa kuivumaan... Vessa ja kaikki muutkin tulivat Keittiömaailmasta eli siis ovat Parmaa. DT käyttää ainakin meilläpäin Novartin (sis. Parma ja joitain muita merkkejä) kalusteita.

   Kävinkin jo kuumehoureissani heti blogia kurkkimassa ja kiinnostavalta vaikuttaa! Taidan ottaa tosissani tuon kielikylpyhaasteen ;) Olis meinaan oikeasti vähän sanavaraston päivitys paikallaan ;)

   Poista