maanantai 15. huhtikuuta 2013

Muutto lähestyy.

Täällä piisaa hoppua, kun töiden lomassa koetetaan pakkailla ja hoitaa tavaroiden kantamista sisälle taloon jne. Tein viime viikon lopulla päiväkamman esikoiselle ja sen mukaan - jos kaikki menee nyt hyvin loppuun saakka - muuttoon on 26pv. Hui. Äkkiä menee aika, mikä kyllä sinällään on tosi ihanaa. Halu päästä uuteen KOTIIN on jo kova.

Kiintokalusteet on nyt asennettu ja niiden puolesta kaikki on ok; yhdessä kaapinovessa on pieni nirhauma ja se menee vaihtoon ja lisäksi kodinhoitohuoneen allas puuttui toimituksesta eli sekin tulee jälkitoimituksena. Lisäksi huomasimme, että liesituulettimen putki on mennyt hieman vinoon ja se tullaan oikaisemaan. Käytännössä se tarkoittaa, että pari kattopaneelilistaa tullaan irroittamaan, mutta se ei kuulemma ole iso homma. Ylihuomenna saamme kodinkoneet ja perjantaina tullaan laittamaan välitilalasi. Näyttöön on aikaa n. 3vkoa ja päivää myöhemmin on talon luovutus ja käyttöönottokatselmus, jonka jälkeen voikin alkaa viemään pikkuhiljaa tavaroita paikalleen.

Design-Talosta pitää sanoa, että olemme kyllä koko ajan saaneet todella hyvää palvelua. Usein asiat ovat olleet jo vähintäänkin tiedossa, joskus jopa hoidossa, kun olemme jostain reklamoineet... ja niitä reklamointejakaan ei ole joutunut kovin montaa tekemään. Oikeastaan ei voi puhua edes reklamaatioista, vaan olemme vain ohimennen huomauttaneet jostain esille tulleesta asiasta työpäälliköllemme. Kirjallisesti emme ole mistään antaneet reklamaatiota, ei ole tarvinnut. Ja toivottavasti homma jatkuu näin jatkossakin ;)

Tässä vielä muutama kännylaatuinen kuva - olen hukannut muistini jonnekin enkä muista koskaan ottaa järkkäriä mukaan.

 Keittiö ruokailutilasta kuvattuna, taustalla eteinen.

Olohuoneesta päin kuvattuna.

 Tässä hieman vinksallaan oleva putki, tämä siis menossa uusiksi. Samoin tapettia vielä hieman tuunaillaan, se kun oli helpompi laittaa hieman "yli" kuin alkaa sitten kaappien laiton jälkeen paikkailemaan.

Pikkuvessa.

4 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää ja ihanalta varmaan tuntuu kun muutto on jo niin lähellä. Olen jo jonkin aikaa lukenut blogisi, mutten ole kommentoinut aiemmin. Meille tulee myös Hailuoto 153 (aika paljon muunneltuna), kunhan saamme rakennusluvan haluamamme ratkaisuun. Talopaketin olisi määrä tulla elokuussa. :)

  Onnea loppurutistukseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On kyllä todella malttamaton olo, nämä viimeiset viikot tässä vanhassa kerrostalokolmiossa alkaa ahistaa ihan tosissaan... :D Joka aamu herään tähän muuttolaatikkokaaokseen ja olo tuntuu epätoivoiselta. Jotenkin sitä ei osaa tässä hetkessä nähdä sinne muutaman viikon päähän, mikä on kyllä ihan hassua.

   Laitahan linkkiä, jos perustat raksablogin. Mielenkiinnolla seuraisin toisen 153:n rakentelua :) Ja etenkin, kun tulee muunneltu versio.

   Poista
  2. Blogi on kyllä tekeillä, laitan linkkiä kun se on vähän valmiimpi. Tulen kirjoittamaan ruotsiksi (kun se on äidinkieleni), mutta siinä saa toki kommentoida suomeksi ja laitan Googlen kääntäjän sivulle. ;)

   Käytiin tänään katsomassa yhtä Hailuoto 153:sta (ollaan kerran aiemminkin nähneet saman talon) ja tuntui siltä, että olemme valinneet ihan oikean talomallin. :)

   Poista
  3. Tuo ruotsinkieli onkin mulle ihan hyvää treeniä sitten - tulee mukavasti kielikylpyä, kun on kiinnostava aihe ;) Mä kans tuossa katselin taas DT:n malleja ja yks toisensa jälkeen oli semmonen "ei, ei tää olis kiva...". Sitten avasin 153:n perusmallin kuvan ja jälleen tuli sama ihana fiilis, että "tällainen sen pitää olla". Sama fiilis tuli silloin alkujaan näitä mallivaihtoehtojakin katsellessa.

   Poista