maanantai 7. tammikuuta 2013

Tonttia siivoilemassa...

Kävimme tosiaan eilen tontilla ajatuksenamme alkaa siivoomaan kattomiesten jättämiä muoveja. Yllätys olikin sitten melkoinen, kun siellä ei ollut juuri mitään! Eli jälleen kerran pointsit DT:lle / alihankkijoille, kun olivat keränneet roskat itse pois illan päätteeksi! :) Oikeasti oli tosi kiva yllätys, koska täällä flunssapöpö jyllää ja voimat vähän kateissa yhdeltä jos toiseltakin. Täytyy kyllä sanoa, että meillä on ihan harvinaisen siisti rakennustyömaa ja siitä emme voi ottaa kunniaa pelkästään itsellemme - meille vaan on tähän saakka sattunut siistit työmiehet, jotka eivät turhia rojuja levittele ja jotka siivoavat itsekin jälkijään. En valita ;)

Tänään onkin sitten lattiavalupäivä. Aamulla jo sain puhelun työmaapäälliköltä, että valumiehet olivat soittaneet avaimen perään... miehen isä oli kuitenkin jo matkalla sinne, joten sikäli ei hätää. Illalla sitten ovelta kurkkimaan miltä siellä näyttää :)

Tässä taas pari kuvaa eiliseltä:

Tästä vois herkempi vetää hernepeltoa nenukkiin, kun "nyt ne on kuseskelleet jo keskelle pihaakin...". Tosiasiassa kyseessä on kyllä urean värjäämä lumi, mutta urea ei ole peräisin ihmiskehosta vaan lasivillasta ;)

Julkisivukuva Loppiaisena 2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti