torstai 24. tammikuuta 2013

Meillä on takka!

Tässä meidän upea takkamme! Uuniseppien Merituuli. Luukku menee vaihtoon, sillä lasi oli halki, mutta tämä oli huomattu jo asennusvaiheessa ja se on siten siis tilattukin jo. Mutta hieno se oli, noin niinku haljenneella lasillakin :)


Kävimme nopeasti tuossa siis talolla pyörähtämässä ja siellä porakaivomiehet olivat vielä hommissaan. Kovasti vaan vastustaa, sillä oikeastaan kaikki mahdollinen oli mennyt tänään pieleen. En tunne termistöä, joten en osaa selittää asiaa paremmin, mutta jokin putki oli katkennut ja se jäi maahan ---> kaivon paikkaa jouduttiin vaihtamaan hieman. Sitten uutta reikää poratessa oltiin juuri päästy peruskallioon, kun vastaan tuli halkeama ja humpsis vaan, sinne upposi yksi putki. Lisäksi savi oli tehnyt tepposensa ja jokin osa oli rikkoutunut sen vuoksi. Olivat miehet jäämässä tontille yöksi ja aloittavat aamulla heti hommat uudelleen. Pientä turhautumista oli kyllä jo havaittavissa, kun muutenkin olivat myöhässä aikataulusta ja sitten kaikki meni pieleen. Mutta tätä se on, koskaan ei voi tietää, mitä eteen tulee ja kaikkeen on hyvä varautua. Tämä kerrottiin myös tänään kiinteistövälittäjälle, jonka kanssa teimme toimeksiantosopimuksen nykyisen asunnon myynnistä. Jännät ajat siis käsillä senkin puolesta.

4 kommenttia:

  1. Ihana takka! Mietippäs tuli räiskymään tuohon ja istuskella ja nautiskella lämmöstä.. Oijoi :)
    Jopas harmittaa tuo poraushomma, plääh! Tää on just näitä juttuja joiden luulet menevän "tosta vaan", mutta kuinkas sitten kävikään.. En uskalla meidän parin viikon päästä olevaa maalämpötoimitusta edes vielä ajatella.... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä haaveilen siitä hetkestä, kun takassa on tuli, kynttilät antavat lisävaloa ja saadaan istua lasten nukkumaanmenon jälkeen miehen kanssa ihan kaksin kera punaviinilasillisten. Ja ihan vaan olla <3

      Ja tosiaan olivat porakaivon tekijätkin ajatelleet, että meidän "keikka" olis ns. helppo, kun on tasainen savimaa. Olivat vielä ajatelleet kurovansa kiinni myöhässä olevaa aikatauluaan meidän projektilla. Mutta kuinkas kävi. Perjantaina saivat homman valmiiksi, nyt sitten odotellaan lämpöjen kytkentää. Lähiaikoina tulee varmaan myös puhallusvilla ja ilmatiiveysmittaus.

      Poista