perjantai 4. tammikuuta 2013

Vauhdikasta menoa!

Kävimme tänään raksalla ja ilo oli mennä paikkoja katsomaan, kun niin paljon oli parissa päivässä taas tapahtunut :) Elikkä tänään tuli kattopeltimiehet ja päivässä he saivatkin laitettua puolet talon katosta sekä koko automoduuli-varaston katon. Nopeaa toimintaa! Tänään niin ikään laitettiin lattialämpöputket, viemärit ja vesijohdot (kuvissa punaisella luonnollisesti lämmin vesi, sinisellä kylmä vesi). Kuvissa näkyvät valkoiset paksummat putket on keskuspölynimurin putkia ja paikkoja, joihin letkun saa sitten aikanaan kiinni. Maanantaina tulee lattiavalu ja silloin meillä lienee valmiina myös peltikatto. Ellei mun flunssani tästä pahene huomisen 14h työpäivän (tarkoitan siis palkkatyötä) aikana, niin sunnuntaina menemme miehen, esikoisemme ja miehen isän kanssa siivoamaan tonttia. Tänään jätettä on tullut paljon ja minusta on todellakin ihan ok, että siivous kuuluu meille. Tyypit kuitenkin rakentavat meille Kotia, joten ei tuollainen roskienkeruu ole ollenkaan suuri homma siihen nähden... ja me kyllä ihan tykätään muutenkin olla siellä tontilla fiilistelemässä mahdollisimman paljon :)

Nyt lepoa, että jaksaa huomisen työpäivän. Tässä niitä kuvia:

Talon etupuoli, osa kattopelleistä laitettu.

Talon takaseinä; etualalla varaston ikkuna, välissä autokatoksen
seinä, sitten itse asuinosa... pituutta takaseinällä n. 22m.

Tulevasta työhuoneesta kodinhoitohuoneeseen päin kuvattu.

Taustalla tekninen tila, etualalla pesuhuoneen tulevien suihkujen vesijohdot.

Tulevasta Master Bedroomista kuvattuna; vasemmalla ulko-oven vieressä tuleva keittiö ja päädyssä tuleva "pikkuvessa". Valkoiset tolpat keskuspölynimurin paikat.

3 kommenttia:

 1. Moikka :)
  Mielenkiinnolla otan teidän blogin lukuluetteloon, jos sopii? Mennään nimittäin hyvin samoissa vaiheissa meidänkin DT-raksalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan!
   Tottakai sopii :) Löytyykö teiltäkin blogi? Tulen vastavierailulle, jos löytyy :)

   Poista
  2. Kiva, että löysit "meille"

   Poista