torstai 14. helmikuuta 2013

Hiljaiselelyä edelleen.

Täällä on ollut tällainen hiljaiselon kuukausi. Tammikuun pöpöilyt, synttärihulinat ja nykyisen asunnon myyntiin laittaminen siivouksineen vei voimat ihan täysin. Nyt koetan taas aktivoitua bloggaamisen suhteen, kuviakin nimittäin olisi :) Ja paljonhan tuolla talolla onkin taas tapahtunut!

Kävimme viime viikonloppuna siivoilemassa talolla, siis muutenhan siellä on hyvinkin siistiä, mutta imuroimme isoimmat pölyt taas pois. Ja poltimme takassa tulen ekaa kertaa niin, että sitä kannatti kuvaillakin - ja voi sitä tunnelmaa! Entistä enemmän vaan odotan, että pääsemme muuttamaan Kotiin.

Laitan tähän nyt vähän huonolaatuisia kännykuvia, sillä järkkärillä otetut kuvat on purkamatta koneelle. Saa noista kännykuvistakin kuitenkin jotain tolkkua siitä, miten paljon rakennusprojekti on edennyt.

 Eteisestä olohuoneeseen ja makuuhuoneen ovelle päin kuvattu.

 Olohuoneen nurkasta kodinhoitohuoneen ovelle ja ruokailutilaan päin kuvattu.

Takkatulen loimotus <3

Tässä tosiaan nyt kuvia viime viikon lauantailta (9.2.), mutta laitan isomman kuvapläjäyksen myöhemmin. Nyt on sisäseinälevyt paikallaan ja kuulemma tänään on valmistunut autokatos ja -talli kokonaan. Lisäksi sauna on paneloitu ja sisäkaton panelointityöt ovat alkaneet. Eli kovasti siellä tapahtuu nyt, parin viikon päästä alkaa maalaus- ja tapetointityötkin!

Edelleen pitää olla kiitollinen siitä, että timpurit ovat tehneet tarkkaa työtä ja pitäneet talon siistinä. Menimme viime lauantaina sinne aikomuksenamme kantaa perjantaina tulleet kattopaneelit sisälle ja imuroida, mutta siellähän oli paneelit kannettuna ja eipä sitä imuroitavaakaan paljon ollut. Muutenkaan siellä ei ole koskaan ollut roskat levällään. Täytyy sanoa, että tästä kyllä timpuriporukalle ihan 10+! Appiukko on myös häärännyt tontilla joka päivä ja tehnyt isosti töitä kotimme eteen. Hän myös joka aamu keittelee kahvit ja vie ne termarissa timpureille... yhdessä sitten hörppivät aamukahvit siinä työn lomassa. Kaunis ele miehen isältä tuo :) Pitäis keksiä miehen isälle jokin kiitoslahja siitä, että hän on niin kovasti meitä auttanut. Hieman vaan on vaikea tehtävä ihmiselle, jolla on jo about kaikkea ja, joka ei muutenkaan oikein halua mitään. Heittäkäähän lukijat vinkkejä millä voisimme ilahduttaa tuollaista 70-vuotiasta ihmistä ;)

Nyt pitää alkaa taas järjestelemään paikkoja, sillä tänään yksi ostajaehdokas tulee katsomaan asuntoamme toistamiseen. Ja nyt kyseessä on yksityisnäyttö, joten pidetään peukkuja! Mulla on reilu puoli tuntia aikaa laittaa asunto kuntoon, sitten pitää herättää kuopus ja sännätä hakemaan esikoinen kerhosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti