keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Sisustusmateriaalitoimitus.

Eilen saimme tontille sisustusmateriaalit eli tapetit, maalit, saumausaineet sekä lattia- ja seinälaatat. Kaiken kaikkiaan tavaraa oli n. 2000kg eli olihan siinä kolmistaan hieman kantamista. Tänään onkin ollut haba vähän hellänä ;)

Äkkiseltään vilkaistuna näytti, että laatat olivat suurin piirtein ehjiäkin. Yhdessä laatikossa oli kolme päällimmäistä laattaa murusina, mutta siis aika pienin tuhoin näyttäis menneen kuljetus :) Kuljettaja tuntui stressaavan kovasti, että saako pehmeälle pihalle laskettua tavarat ehjinä, mutta hyvin meni sekin homma. Hassua vaan oli, että kuljettaja soitti tuntia ennen saapumistaan, että meidän pitäis järjestää tavaroiden alle vaneria, jotta hän saa kamat autosta laskettua kovalle alustalle. No eihän se tietenkään onnistunut noin lyhyellä varoajalla millään, mutta onneksi pihalla oli ylimääräistä lautaa, joiden päälle kuormalavat saatiin laitettua nätisti.

Timpurit ovat ilmeisesti nyt hyvin lähellä oman työnsä loppua. Suurin osa talon ulkopuolisista töistä on tehty eli terassia tekevät ilmeisesti loppuviikon aikana ja sisälläkään ei ole enää kuin osa kattopaneeleista laittamatta. Äkkiä menee aika, kolmen kuukauden päästä olemme jo Kotona!

Ainiin, nykyinen asuntommekin sitten meni jo kaupaksi. Hyvä homma, eipä tarvitse sitäkään enää murehtia :)

Tässä vähän kuvia tältä viikolta:

Julkisivu 17.2.

 Autokatos lähes valmiina.

 Lattialaatat, 1 laatikko painoi n. 30-35kg

 Saumausaineet (15-25kg/säkki) ja maalit

Seinälaatat, 1 laatikko painoi 20kg.

 Kylpyhuone

Sauna paneloituna

2 kommenttia:

  1. Heii! Onnea sinnekin asuntokaupoista!
    Meillä muuten seinäntekijäporukka siivosi tänään kaikki sotkunsa: siihen riitti yksi kaino pyyntö vastaavalle työnjohtajalle :) Oli siistiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja hei ihan loistava tuo tsemppaus! Hienoa, että homma hoitui noin sujuvasti ja toivotaan, että miehet jatkossa vähän miettis tota roskaamisasiaa :)

      Poista