tiistai 26. helmikuuta 2013

Timpuriosuus valmiina...

Eilen oli sitten sikäli suuri päivä, että timpurit saivat osuutensa valmiiksi. Nopeasti meni tämä osuus, vastahan oli joulukuu! Toisaalta tämän 2,5kk aikana on tapahtunut niin paljon asioita ja on ollut joulut, uudenvuodet, synttärihulinat... paljon kaikenlaista.

Timpureistamme pitää sanoa, että kohdallemme osui taitava ja tunnollinen porukka, jonka kanssa kaikki sujui koko ajan hyvässä yhteistyössä. Oikeasti mitään valittamista en keksi, vaikka kuinka miettisin. Matkan varrella timpurimme korjasivat välittömästi kaiken, mistä mainitsimme - ja siis mitään isoa korjattavaa ei edes missään vaiheessa tullut vastaan, vaan lähinnä korjattavat jutut olivat jotain ulko-oven kiristystä tai muuta vastaavaa.

Kirjoitin talotoimituspäivän postauksessani työmiesten huomioimisesta ja nyt kirjoitan vähän jatkoa, sillä olen jälleen järkyttynyt... Meille oli aivan itsestäänselvää, että työmiehiä jotenkin huomioimme urakan viimeisenä päivänä, mutta näin ei ilmeisesti ole tapana tehdä. Miehen isä vei timpurit eilen syömään ja itse veimme lahjapussin, jossa oli hieman herkkuja. Kerroimme myös, että olemme todella tyytyväisiä ja kiitimme heitä tunnollisuudesta ja huolellisuudesta. Timpurit puolestaan kertoivat, että usein he eivät kiitosta työstään kuule ja jälleen kerran se on minusta aivan uskomatonta. Eivätkö ihmiset enää osaa kiittää?! Vai onko ajatusmalli se, että "me maksamme tästä niin paljon, että..."?! Oli miten oli, mielestäni on jo pelkästään hyvien käytöstapojen mukaista kiittää hyvin tehdystä työstä.

...ja toimiihan tuo homma toisinkinpäin: menin eilen illalla vielä talolle ajatuksena siivota kaiken mahdollisen pois ennen kuin maalarit nyt aamulla saapuisivat paikalle. Yllätys oli melkoinen, kun huomasin timpureiden siivonneen talon! Itse imuroin vain muutaman pölyisimmän kohdan, mutta mm. kaikki sahanpuru oli jo lakaistu pois, samoin roskat oli kuljetettu lavalle. Tästä siis myös iso KIITOS timpureillemme :)

Lopuksi vielä pari kuvaa...

 Terassin pituus on n. 12m ja leveys leveimmästä kohtaa n. 3m.

Tässä näkee leveyden paremmin. Ja tuo ovi... se ei ole pysyvä, vaan rakennusaikainen ;)

2 kommenttia:

  1. siellähän alkaa näyttää aikas kivalta jo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt on tosiaan ulkopuoli valmis kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä lukuun ottamatta. Muuttoon aikaa 2,5kk!

      Poista