maanantai 4. helmikuuta 2013

Sairastuvalta hei...

Emme päässeet lähes kahteen viikkoon käymään talolla ollenkaan, sillä sitkeä flunssapöpö kiusasi koko perhettä ja jo pelkän normiarjen pyörittäminen oli raskasta. Lisäksi laitoimme nykyisen asuntomme myyntiin ja kaikki kotonaoloaika on mennyt tavaroiden raivaamisessa. Ja sitä mä vaan ihmettelen, että mistä ihmeestä sitä tavaraa kertyy?! Ja miten noin vähäiseen kaappimäärään voi mahtua niin paljon tavaraa?! Olemme nyt karsineet rojua todella rankalla kädellä. Joitakin lastenvaatteita pitäis vielä kuvata ja laittaa Huuto.nettiin myyntiin, mutta paljon menee Pelastusarmeijallekin. Liinavaatteita laitoimme niin ikään kiertoon ja mökkivarusteisiin. Seuraavaksi pitäis käydä astiakaapit läpi, mutta se ei ole nyt ykkösprioriteeteissä, vaan ensin piti tehdä kaappeihin tilaa ja saada näkyvät rojut sinne jemmaan.

Tänään kuitenkin ehdimme vihdoin tontille asti ja siellähän oli tapahtunut vaikka mitä! :) Timpurit olivat laittamassa sisäseinien levytyksiä paikalleen ja talo alkoi näyttää jo yhä enemmän Kodilta. Ihanaa! Ja miten isolta tila tuntuikaan nyt, kun seinät alkoivat kunnolla hahmottua! Tänään emme saaneet otettua kuvia, sillä kamera tarkensi koko ajan ilmassa leijuviin pölyhiukkasiin, joita paljas silmä ei edes erottanut. Loppuviikosta sitten mennään siivoilemaan ja ottamaan kuvia.

2 kommenttia:

  1. Täytyyhän sitä nyt seurailla miten muilla menee :) Mukavaa että tekin pidätte blogia!

    VastaaPoista
  2. Tää bloggaaminen on kyllä kiva sikälikin, että kaikkia fiiliksiä ei taatusti muista enää sitten joskus. Ja toisaalta ideoita on kiva laittaa ylös, koska nekin hukkaa, jos ei heti laita jonnekin. Ja ideavarkaus se vasta mukavaa onkin... x)

    VastaaPoista