keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kuvapäivitys - maalaus etenee

Laitan nyt vain muutaman kuvan maalaustyön etenemisestä. Pakko sanoa, että vähän on pöljää tuo, miten kaappien taustoja ei maalata tai tasoiteta. Siis kun miettii, että kyseessä on oikeasti aika pieni juttu työmäärällisesti ja toisaalta kustannuksiltaankaan tuo ei kovasti nousisi. Ainakin tasoitteet ja pohjamaalit olisi kiva saada...

 Oikealla puolella KHH:n oviaukko, vasemmalla eteinen.

 Ihanan valoisaa! <3

Työhuoneen seinä pohjamaalattuna, kaappien kohdalle ei tosiaan tule mitään käsittelyä... =/

10 kommenttia:

  1. No just, tyypillistä :(
    Tossahan työmiehillä menee aikaa ja vaivaa pelkästään siihen mittailuun, tää missähän mikäkin kaappi nyt on, ettei vaan tule liikaa maalattua!

    pst: sanavahvistus on aika *ärsyttävä*, en saa sitä ikinä oikein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä mekin miehen kanssa puhuttiin, että enemmän menee aikaa mittailuun kuin ko. paikan maalaamiseen... =P Ja tuo sanavahvistus... hitto, ei sen pitäny olla päällä! Otan pois :)

      Poista
  2. Meilläkin talofirman puolelta sanoivat että tasotetaan ja maalataan vaan "näkyvät" osat.. Jätin sitte kipsilevyyn maalareille ohjeita että mihin mitäkin kalusteita tulee ja tänään menin tarjoamaan niille kalustekuvia.. Sanoivat että: " Höh, ei me niitä tarvita, me vedetään kaikki seinät!" Kyllä meille sopii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähänkö loistavaa! :) Kaikki pääsee helpommalla, kun tehdään siistit pinnat kaikkialle!

      Poista
  3. Kannattaa tarkistaa, että tasoitteet ja maalit tulee kaikkialle mihin pitää. Kun niin tarkkaan rajataan, mistä maalataan ja mistä ei, meillä jäi harmittavasti näkyville pariin kohtaan tasoittamatonta ja maalaamatonta pintaa keittiön kaappien yläpuolelle. Yksi eteisseinä meinasi jäädä maalaamatta kokonaan kun olimme tehneet kalustemuutoksen mikä poikkesi tavanomaisesta eikä maalari huomannut muutosta. Toki ne mukisematta korjattiin ennen muuttoa, että ei sinänsä mitään hätää kuitenkaan :)
    -Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täytyy käydä vielä huomenna syynäämässä kaikki. Nyt onkin jo tapetteja tänään laiteltu, joten samalla tulee sitten ne tarkistettua.

      Poista
  4. Kun talo/rakennuspaketista tehtiin aikanaan sopimusta niin kiinnitin huomion siihen että talofirmalla ei kuulunut seinäpintojen eikä lattiapintojen tekeminen kiintokalusteiden alle. Mainitsin siitä että valmiit pinnat täytyy saada myös kaikkien kiintokalusteiden taakse ja alle ja samaan hintaan, lisälaskuja ei tarvitse noista tulla. No lattiat suostuivat tekemään (minusta ihan ehdoton juttu!) mutta maalaamisesta / seinäpinnoista sanoivat että "maalarit vetelevät niin reippaasti maalia rajojen yli että ei jää mitään rakoja", että ei maalata / tapetoida koko seinää.. Olin kyllä tuosta niin ihmeissäni juuri samasta syystä kuin tekin kaikki tuossa yllä, että mikä ylimääräinen työ tosiaan mitata rajoja kun nopeamminhan sitä vetelisi maalit ja tapetit koko seinille eikä materiaalin menekki olisi kyllä juuri suurempi! Eli ei ymmärrä, ei. No lattiat sain kuitenkin tingattua; seiniä en (täytyy piipahtaa talolla sitten kun maalarit joskus saapuu niin katsotaan ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin ensin sovittiin, että ei oteta paketin mukana kaappeja ollenkaan, vaan hankitaan ne toisaalta. Siinä tapauksessa just lattiat ja seinät olisivat tulleet pakettiin... no sitten vertailtiin hintoja ja todettiin Keittiömaailma ihan kilpailukykyiseksi ---> koska kaapistot sittenkin sisällytetään pakettiin, niin ei tule noita pintoja. Ärsyttävää kyllä. Ja eihän ne siis yhtään ärsyttäis jollei niistä tietäisi ;)

      Poista
  5. Niin, ja unohtui mainita että kertakaikkisen ihanan valoisaa kyllä näyttää olevan kuten olit itsekin maininnut!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä aukee tuo ruokailutila osin etelään ja se tekee tuon valoisuuden. Nyt vasta jotenkin itselläkin kolahti tuo valoisuus. Tykkään! :)

      Poista