torstai 7. maaliskuuta 2013

Sisustuskuvia ja vähän muutakin.

Tänään päästiin käymään kunnon kameran kanssa Kotona. Ja voi että..! Kyllä sydän hyppäs muutaman ylimääräisen voltin, kun näin tapetit livenä. Siis wau!

Talossa on nyt sitten rännit, syöksytorvet ja kattoturvatuotteetkin paikoillaan eli taitaapi olla kaikki ulkopuoliset jutut valmiina. Paitsi maalaus, joka sekin tehdään itse sitten kesällä.

Maalarit olivat saaneet tänään urakkansa päätökseen ja siksi talolle menimmekin kurkkaamaan paikkoja. Eilen sain jo kännykuvia joistakin seinistä, mutta eihän se tokikaan sama ole. Tänään kuvaamista haittasi iltahämärä, mutta kyllä järkkärillä jotain sai otettua. Keittiön tapetin kanssa päädyimme nostamaan tapetin liesituulettimen takaosan kohdalta ihan sinne kattoon saakka. Ei siitä varmaan paha tule, kun kaapit ovat paikallaan. Nyt jäin miettimään, että tapetti saattaa olla sieltä kaapin yläpuoliselta osalta liian oikealla, mutta sen saanee kyllä ammattitaitoinen ihminen leikattua oikeaan kokoonsa sitten kaappien asennuksen jälkeenkin. Hope so.

Pojan huoneessa on vaaleansininen eli varsin kliseinen tehosteseinä, mutta itse tehoste tehdään maalin kuivuttua Angry Birds -tapettitarroilla. Tytön huoneen tehostepohja on niin ikään hyvin tavallinen eli vaaleanpunainen, mutta siihenkin tulee kuva / kuvia varsinaiseksi tehosteeksi.

Paras tapetti on mielestäni olohuoneessa. Ja eteinenkin on oikein kiva. Molemmissa on itse hankkimamme Vallilan Room 20, eri sävyisinä vain. Maalarit laittoivat nekin seinään, mutta lasku työstä tulee sitten joskus perästä.

Tänään soitin myös lasitusfirmaan ja pyysin tarjouksen keittiön välitilan lasituksesta. Lasi siis tulee tapetin päälle ja vastaa välitilan laatoitusta. Sitä ei siis noin vaan vaihdeta, vaan poistaminen tapahtuu aivan kuten laattojen poistokin. Soitin myös maarakennusfirmaan, sillä syksyllä talomme pohjat tehnyt maarakentaja ei tule tekemään meille lopputöitä. Meille tärkeää on se, että voimme luottaa aikatauluihin ja lupauksiin ja edellisen maarakentajan kanssa näin ei ollut. Nyt siis laitettu asia vireille toisen maarakentajan kanssa ja tämä onkin firma, josta olen kuullut paljon hyvää.

Lopuksi vielä kuvia.

 Julkisivu valmiina, tai siis maalausta vaille valmiina.

 Tikapuita oli tarkoitus kuvata, mutta auringonlasku se tuossa enemmän lumoaa ;)

 Keittiön välitilan tapetti, kuvio tosin ei näy tuossa valaistuksessa kunnolla. Ja tosiaan jäi mietityttämään tapetin liian oikealle viety kohdistus. Mutta sen näkee sitten kaappien ollessa paikoillaan :)

Välitilan tapetin kuvio. Väri on hopeaan taittuva, joka sekään ei tule ilmi huonon valaistuksen vuoksi.

 Neiti-ihmisen huone, tarrat laitetaan vasta lähellä muuttoa eli maalin kuivuttua kunnolla.

Poikasen huone.

 Työhuone. Myös tässä kuvio hohtaa tietyssä valossa ja sävy vaihtelee valon mukaan.

 Eteinen. Tapettina Vallilan Room 20.


Kaksi kuvaa olohuoneesta, valaistus vaikuttaa tässäkin sävyihin. Tapettina niin ikään Vallilan Room 20.

2 kommenttia:

  1. Upealta näyttää! Tulipahan tajuttua että Vallilalta saa tapettia tuo harmaa kiviseinä tapetti on hieno. Täytyypä myydä idea miehelle :D
    Ihastuin myöskin tuohon keittiön välitilan tapettiin. Mistä sitä saisi? Tsemppiä loppurutistukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, mullekin Vallilan tapetit oli aivan uusi tuttavuus ja valikoimaa on ihan huikean paljon. Livenä nuo tiiliseinätapetit luovat 3D -efektin eli pitää tosi läheltä katsoa tajutakseen, että kyseessä on vain tapetti :D Tuo keittiön välitilatapetti on Design-Talon omasta valikoimasta ja he käyttävät Värisilmän materiaaleja... koodiltaan tuo tapetti on Värisilmä TOP 8363.

      Poista