lauantai 8. joulukuuta 2012

Lumitöitä ja siivoilua.

Mä en malta odottaa, että talo on valmis ja pääsemme muuttamaan KOTIIN. Tänään olimme raksalla yli neljä tuntia; siivosimme pihaa, loimme lumet sekä talon sisältä että aivan sen ulko-oven tuntumasta. Lapsetkin viihtyivät hurjan hyvin ja pienempi otti pikkutirsat autossa. Vietimme siis todellista koko perheen laatuaikaa. Ja kävipä meillä ekat vieraatkin eli eräs ystäväperhe muutaman kymmenen kilometrin päästä. Meillä on melko samanikäiset esikoiset ja pojat viihtyvätkin oikein hyvin yhdessä. Hauskaa muuten oli, että esikoisemme alkoi itkeä ja kiukutella vasta, kun piti lähteä ajamaan takaisin nykyiseen kotiin - ja silloinkin aihe oli se, että "mä en halua lähteä täältä pois". Niinpä. Taidan laittaa telttamajoituksen pystyyn ;)

Huomasimme tänään, että yhden ikkunan koristelauta on kuljetuksessa lohjennut ja otimme siitä kuvan. Kun asia tuli puheeksi miehen isän kanssa, niin kävikin ilmi, että asia on jo hoidossa ja Design-Talon porukka oli sen itse jo huomannut keskiviikkona. Uusi ikkunapuu on siis jo tilattu, ennen kuin ehdimme itse asiaa isommin noteeramaan.

Niin ikään yksi kattoristikko puuttuu. Ihmettelimme torstaina tontilla käydessämme, että ihan kuin katossa olisi kohta, johon voisi sopia vielä yksi ristikko. Kuitenkin laskimme sitten myöhemmin ottamastamme kuvasta ristikoiden määrän, niin niitä on 22kpl kuten on myös on merkitty kuormakirjaan. Ja piirustuksiin. Perjantaina juttelimme timpuriporukkamme kanssa asiasta ja kyllä siitä tosiaan yksi ristikko puuttuu. Eli laskuvirhe piirtäjällä... sekin asia on kuitenkin hoidossa ja ensi viikolla tulee puuttuva ristikko.

Nyt on koko perhe niin hyytynyttä sakkia, että vaikka kello ei ole vielä iltaseitsemääkään, niin lapsilla koittaa uniaika nyt. Ja varmasti me aikuiset teemme pian seuraa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti