perjantai 14. joulukuuta 2012

Tiukille meni, mutta ehdittiinpäs!

Havahduimme pari viikkoa sitten, että jaa niin... ne sähkömuutoskuvat! Soitto pikapikaa Design-Talolle, ei vielä paniikkia. Koska ei ollut ihan se oman osaamisen huippujuttuja tuo homma ja koska ei mukamas ollut aikaa, niin paperit jäivät jälleen pölyttymään. Eilen soitin uudelleen kysyäkseni paria tarkennusta ja sähkökuvien piirtäjä tuumas, että nyt vois alkaa laittaa töpinäksi, sillä sähköjohdotuksia aletaan tekemään viikolla 3... hups! Saimme kuin saimmekin vihdoin piirrettyä kuvat puhtaaksi, pistorasiat mieleisiin paikkoihin ja lisää mm. antenni- ja kaiutinrasioita. Kallista lystiä, budjetti venyy ja paukkuu, mutta toisaalta nuo on asioita joita ei sitten myöhemminkään oikein tule tehtyä. Mies lähti nyt perjantai-iltaa viettämään postiin koettaen ehtiä tiskille viideksi. Laitetaan paperit menemään pikakirjeenä, koska joulupostitukset taatusti sotkee postitussysteemeitä.

Huh, saako nyt huokaista helpotuksesta edes hetkeksi? Ei, sillä töiden ohella pitäis kai viikonloppuna lyödä lukkoon materiaalivalinnat. Vaikeeta! Ei osata päättää!

Muuten tontilla hommat etenee ihan kivasti. Aluskate on asennettu ja timpurit jatkavat nyt tiivistä tahtia hommiaan niin, että ensi viikolla ovat kuulemma tällä erää valmiita - ensi viikolla siis tulee mm. maalämpöpumpun porakaivoa tekemään yksi porukka ja ilmeisesti kattoa tulee tekemään oma porukkansa. Paljon tuolla pyörii ihmisiä, mutta ainakin timpurit ovat olleet tosi kivoja ja tehokkaan oloisia. Pari pientä huomautettavaa juttua meidän vastaava on löytänyt (se aiemmin mainitsemani seinän 3mm vinous ja aluskatteen lerpatus yhdestä kohdasta), mutta kun asiasta on sanottu, niin heti ovat korjanneet. Hyvin siis homma toimii :)

Nyt pikkuneiti Tättähäärä kaipaa syliä ja ruokaa. Siispä äiti pois koneelta... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti