maanantai 10. joulukuuta 2012

Tapettipohdintoja.

Me ollaan mietiskelty sisustusvalintoja viime aikoina kovastikin. Kaikki laatat on nyt selvillä, mutta tapetit... ne tapetit! Kylläpä osaa olla vaikeaa! Pääasiassa varmastikin tulemme seiniin laittamaan maalia, mutta muutama tehostetapettiseinä olisi kiva. Mutta on se vaan kumma miten vaikea noita valintoja on tehdä ja miten se mieli voikin muuttua kahdessa sekunnissa.

Olohuoneeseen olemme nyt miettineet, että sohvan taakse eli ns. takaseinän tehosteeksi voisi tulla Vallilan Room 20 -kiviseinätapetti tummanharmaana. Muuten huone voisi olla vaalealla sävyllä maalattu. Olohuoneen jatkumona eteiseen voisi tulla peiliovia vastapäätä niin ikään Vallilan Room 20 -kiviseinätapettia, mutta värinä olisi tuo vaalea.

Tässä ideaa kuvana:


Keittiön kaapistojen välitilaan tulee myös tapetti + lasi, sillä haluamme siihen jotain modernia ja erilaista. Työhuoneeseen ja meidän makuuhuoneeseen tulee niin ikään yksi tapettiseinä ja kolme maaliseinää, mutta vaikka ideoita on, niin ihan lopullisia ratkaisuja emme ole vielä tehneet. Pitäisi alkaa tehdä, sillä valinnat pitäis ilmoittaa Extranettiin (Design-Talon tosi kätevä verkkopalvelu) reilu viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti