sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Nopeaa ja tehokasta!

Saimme tänään n. klo 14 puhelun, että puuttuva kattoristikko tulee tontille parin tunnin päästä puhelusta. Uskomattoman nopeaa ja tehokasta! Se kun siis laitettiin tilaukseen perjantaina luokituksella "kiireellinen". Pointsit jälleen Design-Talolle ja kattoristikot tuottaneelle alihankkijalle! :) Olimme itse päivän reissussa ja kävimme kotimatkalla kurkkaamassa tontilla, jossa kattoristikko odottikin huomista kiinnitystään. Huomenna siis saataneen aluskate ainakin laitettua, sitten uskoakseni loppuviikosta on pellitkin paikallaan. Tontilla ne jo odottaakin laittajaansa. Päivä päivältä meidän talo näyttää enemmän ja enemmän KODILTA... <3

Miehen äidin ystävä olikin tuossa talontulopäivänä laittanut viestiä, että "onnea päivään, jolloin talo tulee kotiin". Se oli kauniisti sanottu, ihan alkoi itkettää :)

Nyt pitää mennä jälleen laittamaan hyytynyt sakki unille. Kävimme tänään ex tempore suht iäkkään kummini luona kylässä ja samalla poikkesimme ystäväperheen luona kahvilla. Ajoin itse menomatkan, n. 90km, ja koska olen suhteellisen tuore kuski, niin johan olin naatti tuon rupeaman jälkeen. Ei meinaan ollut mikään huippuhieno keli, vaan tien pinnassa ollut lumi pöllysi ja vei mukavasti näkyvyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti